tisdag 15 november 2011

Jag vet att jag är tråkig men…

jag har inte riktigt ork till att blogga just nu.

Jag har knåpat ihop en text om våra besök på Malmö Djursjukhus och det är ingen vidare positiv läsning, men jag får inte lägga ut texten för Jim.
Nu har vi besökt Öresunds Veterinärklinik och fått ett helt annat resultat så jag kanske borde redigera texten en aning för att visa på skillnaderna mellan de båda ställena. Sen kan jag alltid lägga upp den lite diskret sådär..

Nåväl.

Jag har fått gjort en hel del och jag är så glad och nöjd att jag fått hjälp – det är skönt att ha fått undan en del på min måstelista och jag har även bockat av en del som jag inte ens visste att jag borde ha gjort.

De senaste dagarna har jag bland annat tömt akvariet, adopterat bort de två malarna, rensat carporten, hämtat fotbadet hos mormor och gjort vid både mormors och morfars fötter, kört till tippen med de vita utemöblerna, bytt till vinterdäck på bilen, hjälpt pappa såga till ombyggnationen i huset och dessutom kört till tippen med skit från huset också, käkat pannkakstårta med Sussie, Fanny och barnen, varit på Roos leka med Fanny, Ammi, Loke, Melian, Neo och Kasper, pratat med Aventus på jobbet, fått till två tävlingsdagar och varit på skyttet, beställt ny mobiltelefon och kraschat min gamla, träffat Emelie, Marlene och Ebba och gått på Tekniska (Sjöfarts-) Museet, lekt med Lotta, rensat en aning på ovanvåningen, Traderat, köpt ny dammsugare, tvättat, stått på mässa, dammsugit, bäddat rent, sorterat ut Kaspers kläder och så vidare.

Ikväll ska jag träffa Tessie och vi ska sticka en sväng till IKEA. Innan dess ska jag hjälpa pappa bygga lite (hur det nu ska gå) samt försöka byta däck på hans bil också – bara för att ha lite framförhållning.
Imorgon har jag fackmöte och sedan har jag Terry Evans att se fram emot och efter det – då är min vecka plötsligt ganska tom.

Jag vill gärna få till en dejt med Jessica men det har krockat när vi nu har varit sjuka och stressade i omgångar men om vi inte får till någon dejt innan så är det åtminstone hejdundrande kalas på lördag!
(Och apropå kalas så fyller en viss fröken Nyfiken år snart så jag och mister D ska hitta på bus eftersom hon enligt egen utsago inte önskar sig någonting överhuvudtaget och jag vet att hon innerst inne ljuger…)

Det finns fler som jag vill träffa och mysa med, på tu man hand eller tillsammans – kom igen nu förresten, jag ska ju buzza Santa Marias tapas. Vem är på en tapas-kväll? Jag är inget proffs men kan pilla ihop lite munsbitar av det jag fått hem i paketet. Kom och smaka och utvärdera tillsammans med mig!

Just det… Jag orkade ju inte blogga.

1 kommentar: