torsdag 14 juni 2012

Fattar ni….

Att jag ska till MIAMI?!

Jag har fixat ESTA:n och biljetten är betald. I princip är det mesta redan klart och jag har redan resfeber. På väg att börja packa redan och det är mer än fyra veckor kvar.
Jag kan kanske åtminstone vänta till Jim kommer hem med den stora resväskan innan jag börjar fundera på vad jag ska ha med mig.
Det är också ganska uppenbart att jag ska ha så lite med mig som möjligt för att kunna handla järnet med min shopaholic till kusin utan att behöva betala övervikt på flyget hem.

Jossan kallade mig några fula ord och krävde sedan att jag skulle leta efter Converse till henne. Eftersom Jenny påpekade att vi skulle till typ världens största sko-outlet lär det kanske inte bli några problem att hitta åtminstone ett par, eller vad tror ni?

Jag försökte få med mig några kamrater som alla tyckte det hade varit roligt men sånt där trams som att vara ledig från jobbet och reda ut resesumman stod visst i vägen.

Själv har jag rett ut summan men lär få leva på nudlar – det ska det fan vara värt för en dröm som går i uppfyllelse. Det blir en svindyr födelsedagspresent till mig själv men jag är så otroligt lycklig att jag ska till andra sidan Atlanten även om det nu råkar vara utan sambo och barn.

Kanske får min sambo för sig att pilla med några projekt när jag är borta liksom jag lallat rundor nu i några dagar…?

3 kommentarer:

  1. hahahahah Me like Emma.. Fint skrivit, sanningen svider men det är sant.. Hej jag heter Jenny och är shopaholic.. Vi ses Kusin Emma

    SvaraRadera
  2. Jag vill också åka med! :D

    SvaraRadera
  3. MIAMI!!!
    Det slår det mesta!!!
    Packa fjäderlätt och kom hem megatungt!!

    Häftigt Verkligen häftigt!
    Nudlar ÄR gott ;)

    Kraam

    SvaraRadera